Win a copy of TDD for a Shopping Website LiveProject this week in the Testing forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
Sheriffs:
  • Liutauras Vilda
  • paul wheaton
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Himai Minh

One of WebLogic Cluster instance is Failing to start

 
Ranch Hand
Posts: 34
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
We have a setup in DEV environment where two weblogic instances are set as one cluster on a single machine. We have 4 clusters on that machine.

The issue is Set-2 is FAILING.

The EXCEPTION: The request to start the server AppServer1B of domain XXXDomain failed because the node manager did not hear from the managed server in the configured timeout period. Despite this, if the managed server has not failed, it will come up and the node manager will start monitoring it. To adjust this timeout so that the task does not fail prematurely, please refer to the node manager property ScavangerDelaySeconds (Default value : 180 seconds. Current value : 180 seconds)

On Linux box console,
$ more AppServer1B_error.log
Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: weblogic/Server

Any other information is required can be provided.

Please help me in the resolving this issue.

Thanks
 
drifter
Posts: 1364
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator

Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: weblogic/Server



Typical startup scripts call basically java weblogic.Server, so it sounds like it can't find the class. Check your classpath.

You don't mention a version or how the servers are started. If you need more help please provide more details.
 
Ranch Hand
Posts: 85
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Did you make sure your Remote Start parameters for this managed server are correct?
 
Don't count your weasels before they've popped. And now for a mulberry bush related tiny ad:
Free, earth friendly heat - from the CodeRanch trailboss
https://www.kickstarter.com/projects/paulwheaton/free-heat
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic