Win a copy of Spring in Action (5th edition) this week in the Spring forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Bear Bibeault
  • Devaka Cooray
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Sheriffs:
  • Knute Snortum
  • Junilu Lacar
  • paul wheaton
Saloon Keepers:
  • Ganesh Patekar
  • Frits Walraven
  • Tim Moores
  • Ron McLeod
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Stephan van Hulst
  • salvin francis
  • Tim Holloway

Issue with Android Studio 3.0  RSS feed

 
Ranch Hand
Posts: 2410
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I'm developing an app on one machine, and successfully uploading it to bitbucket. When I go to another machine running Android Studio 3.0 also, I can download the project successfully, but when I try to run it, it complains that the Android SDK is not set. When I check the properties of the project using F4, it shows the correct location for the SDK. To get around it, I have to use the Browse button and find the SDK directory again even thought it's the same path I had. The only unusual thing there is that the AppData folder doesn't show in the tree so I have to type it in. Is there a way to rebuild something about the project so that I can run it without having to go and set the path to the same as it was?
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!