Win a copy of Kotlin for Android App Development this week in the Kotlin forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Liutauras Vilda
  • Devaka Cooray
  • Jeanne Boyarsky
  • Bear Bibeault
Sheriffs:
  • Junilu Lacar
  • Paul Clapham
  • Knute Snortum
Saloon Keepers:
  • Ron McLeod
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • salvin francis
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Tim Holloway
  • Frits Walraven
  • Ganesh Patekar

SOA_INFRA in failed state under deployment  RSS feed

 
Greenhorn
Posts: 15
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Team,

I have configured new weblogic server with 12.2.1.3 and created domain for SOA suite. Everything went smooth duruing installation and configuration and my WLS_SOA1 and WLS_SOA2 is in running state, but when i went to deployment section in admin console and check soa_infra, i am seeing it in failed state. Pl check the attach screenshot of failed soa_infra.



Please let me know how i can bring it up.

Thanks
SOA_INFRA_FAILED_STATE.PNG
[Thumbnail for SOA_INFRA_FAILED_STATE.PNG]
 
Ranch Hand
Posts: 351
2
Eclipse IDE Firefox Browser Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Have you seen the log ?

probably there are several stacktrace showing the root cause.
 
All of the world's problems can be solved in a garden - Geoff Lawton. Tiny ad:
RavenDB is an Open Source NoSQL Database that’s fully transactional (ACID) across your database
https://coderanch.com/t/704633/RavenDB-Open-Source-NoSQL-Database
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!