• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Rob Spoor
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Henry Wong
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Mikalai Zaikin
  • Piet Souris

Page not found after SSL implementaion in websphre app server

 
Ranch Hand
Posts: 39
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
I enabled successfully SSL 56bit on my HTTP Server. I chaned the alias name with port number on the appserver under default host. Ex. localhost:443.
Restarted the WS Admin Service and checked out web application's JSPs, and Servlets. When i give my web application URL on the browser it is not able to find the page (404 error).
Can u help me?
T.Prasad
Note: Mr. Tony Chen has already replied me that to add alias in the host in Appserver.
 
Greenhorn
Posts: 19
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I have exactly the same situation as this.
I am in urgent need of help to resolve this problem.
Please can anyone help paul.richards@incase.com
 
You showed up just in time for the waffles! And this tiny ad:
Building a Better World in your Backyard by Paul Wheaton and Shawn Klassen-Koop
https://coderanch.com/wiki/718759/books/Building-World-Backyard-Paul-Wheaton
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic