This week's book giveaway is in the Java in General forum.
We're giving away four copies of Event Streams in Action and have Alexander Dean & Valentin Crettaz on-line!
See this thread for details.
Win a copy of Event Streams in Action this week in the Java in General forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Devaka Cooray
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
  • Bear Bibeault
Sheriffs:
  • Paul Clapham
  • Knute Snortum
  • Rob Spoor
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Ron McLeod
  • Piet Souris
  • Stephan van Hulst
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Tim Holloway
  • Frits Walraven
  • Ganesh Patekar

Form Submission gives argument mismatch after using Ajax call

 
Greenhorn
Posts: 2
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I am facing a problem in which form submission gives argument mismatch error. The steps of creating the problem are discussed below:
1. I have a parent form with empty div after the form end tag.
2. In this div, I can open/close another jsp in modal view with using ajax call along with opening jsp.
3. Whenever I open modal then parent form submission gives argument mismatch error and no other detailed error otherwise form submission works fine.

I don't have idea to resolve the error, please help to resolve it.
 
Rancher
Posts: 462
6
IntelliJ IDE Spring Fedora
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
You have a stack trace or what ?
 
Devinder Singh Saggu
Greenhorn
Posts: 2
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator

Al Hobbs wrote:You have a stack trace or what ?



I have only the following trace.

362804 [https-openssl-nio-8444-exec-10] ERROR com.util.CustomExceptionResolver  - argument type mismatch
[EL Fine]: 2019-08-08 08:53:12.357--ClientSession(137401863)--Connection(2125981972)--Thread(Thread[pool-3-thread-1,5,main])--SELECT CONFIGURATION_KEY, CONFIGURATION_VALUE FROM CONFIGURATION WHERE (CONFIGURATION_KEY = ?)
       bind => [MaxAttemptsCount]

It does not generate any other stack.
 
Rancher
Posts: 4177
47
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Does your CustomExceptionResolver not log out stack traces?
How do you figure out where in your code an error is occurring?
That's an error that probably needs correcting.

Can you find the code that executes that SQL?
It looks like you are trying to bind an incorrect datatype.  At a guess, CONFIGURATION_KEY and MaxAttemptsCount (assuming those two bits are part of the same exception).
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!