• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Liutauras Vilda
  • Campbell Ritchie
  • Tim Cooke
  • Bear Bibeault
  • Devaka Cooray
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Knute Snortum
  • Junilu Lacar
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Ganesh Patekar
  • Stephan van Hulst
  • Pete Letkeman
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Tim Holloway
  • Ron McLeod
  • Vijitha Kumara

Enabling LTPA in WAS4.0.1  RSS feed

 
Greenhorn
Posts: 16
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hai All,
How I can enable LTPA security in WebSphere 4.0.1
Greetings
Nishar.
 
Ranch Hand
Posts: 58
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Is this advanced version? I'm using WAS 4.0.4 advanced and for that you go to the admin client then select security (under the menu). Then the'll be a checkbox for LPTA.
-t
 
nisharpa
Greenhorn
Posts: 16
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I am using the version 4.0.1 Advancd single server edtion, and when I go to the web based admin console and under the security there is nothink for LTPA ! whats wrong here .
 
It is sorta covered in the JavaRanch Style Guide.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!