Win a copy of Transfer Learning for Natural Language Processing (MEAP) this week in the Artificial Intelligence and Machine Learning forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Tim Cooke
  • Paul Clapham
  • Devaka Cooray
  • Bear Bibeault
Sheriffs:
  • Junilu Lacar
  • Knute Snortum
  • Liutauras Vilda
Saloon Keepers:
  • Ron McLeod
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Tim Holloway
  • Piet Souris
Bartenders:
  • salvin francis
  • Carey Brown
  • Frits Walraven

Tomcat Admin panel - Login button does nothing.

 
Greenhorn
Posts: 9
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi

the example.com/secure/admin.html loads fine. But after entering credentials nothing happens. I have a admin role and user and password is setup in the tomcat-users-xml. Server.xml points to conf/tomcat-users.xml.

Apache doesn't show any error either. It shows a POST 200 after I press enter but nothing happens. Any idea how to troubleshoot this? I tried restarting the services.

I don't see any errors in catalina.out just this when I click the button.




Update: Found some info from the browser developer tools.



tomcat-users.xml has the following:
Note: there is no need for the manager role. I'm sure this was working fine with just `admin` role before. Only change I remember is that we upgraded from tomcat 6 to 7 few months ago and I never tested `secure/admin.html`



And server.xml has the following:





 
You showed up just in time for the waffles! And this tiny ad:
Two software engineers solve most of the world's problems in one K&R sized book
https://coderanch.com/wiki/718759/books/Building-World-Backyard-Paul-Wheaton
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic