• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Junilu Lacar
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Rob Spoor
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Tim Holloway
  • Piet Souris
  • Carey Brown
  • Stephan van Hulst
Bartenders:
  • Frits Walraven
  • fred rosenberger
  • salvin francis

OpenJPA command line enhancer not finding my class

 
Ranch Hand
Posts: 145
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
OpenJPA command line enhancer

gives the following error:

It seems to find my class name from persistence.xml.

I have tried running the command from the directory where the java file resides (hence the dot in the classpath) and from the package root, but it refuses to find my class

What am I missing here?

Many thanks,

Fintan
 
Saloon Keeper
Posts: 7031
164
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Is the class in the classpath? The way you run the command, there would have to be a class/directory hierarchy com/waycontech/jpa/model/Greeting.class in the current directory - is it there?

BTW, version 3.2.0 of OpenJPA is out which fixes many bugs (not that I think it would help with this issue).
 
You showed up just in time for the waffles! And this tiny ad:
Building a Better World in your Backyard by Paul Wheaton and Shawn Klassen-Koop
https://coderanch.com/wiki/718759/books/Building-World-Backyard-Paul-Wheaton
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic