Win a copy of React Cookbook: Recipes for Mastering the React Framework this week in the HTML Pages with CSS and JavaScript forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Rob Spoor
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Junilu Lacar
  • Tim Cooke
Saloon Keepers:
  • Tim Holloway
  • Piet Souris
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Frits Walraven
  • Himai Minh

Debugging onYouTubeIframeAPIReady

 
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
When you click on the Red play, the video from the Blue[/b] play starts playing.

Sometimes no video is playing, and you can hear the video from the Blue play, or the other way around.

How it should work

After clicking on the Red play, the video to the red starts playing right away.

After clicking on the Blue play, the video to the blue starts playing right away.

How would I be able to get this to work properly?

I am having difficulty trying to figure this out.

When testing the code, Click Run not update

To reproduce issue, click either the Red play or the Blue play.

Click Run to reset then do it again.

1st Attempt https://jsitor.com/bIs8DcDwrO



2nd Attempt https://jsitor.com/xVVGRHtVs



html

 
Do not threaten THIS beaver! Not even with this tiny ad:
the value of filler advertising in 2021
https://coderanch.com/t/730886/filler-advertising
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic