• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Error generating Proxy/Stub from WSDL

 
Soul Tech
Greenhorn
Posts: 3
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I'm using WSAD 5.1.2

I am trying to generate stub/proxy code form a ASMX/WSDL file and it's not working. When I attempt to generate, I get this:

IWAB0399E Error in generating Java from WSDL java.io.IOException: Element {http://www.w3.org/2001/XMLSchema} schema is referenced but not defined.

I've verified through other people in my group that I'm doing EVERYTHING correctly. I've also verified from the group that supplied me the WSDL that other people CAN use it, so the WSDL is good. Therefore, I'm wondering if it's a bug now. Should I reinstall WSAD? Anyone have any ideas?

Thanks,
Will
 
Scott Selikoff
author
Saloon Keeper
Posts: 4020
18
Eclipse IDE Flex Google Web Toolkit
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
In the options menu turn off validation. You may then need to restart or recreate the project but it sounds like validation thats failing which is fine because this often happens.
 
Soul Tech
Greenhorn
Posts: 3
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have always had ALL validations turned off...
 
Soul Tech
Greenhorn
Posts: 3
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
just for fun i recreated the entire project from scratch, turned off validations, etc., and same error...
 
Scott Selikoff
author
Saloon Keeper
Posts: 4020
18
Eclipse IDE Flex Google Web Toolkit
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Did you repeat 3 times?

But seriously, I have seen this before and turning off validation (as well as re-creating everything so WSAD could 'forget' the code failed validation) worked in the past. Sorry bud.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic