This week's giveaway is in the Programmer Certification (OCPJP) forum.
We're giving away four copies of Java Mock Exams (software) and have David Mayer on-line!
See this thread for details.
Win a copy of Java Mock Exams (software) this week in the Programmer Certification (OCPJP) forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

mod_webapp build help?

 
Takeshi Toyohara
Greenhorn
Posts: 21
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
howdy all.
i tried searching around on here and on google for some decent instructions on how to build the mod_webapp.so, but with no such luck.
i downloaded the jakarta-tomcat-connectors tarball. i have apache13 and tomcat4 installed.
i downloaded the apr src and ran buildconf.sh and then did a ./configure --with-apxs=....
that went off w/o a hitch. i then went to apache-1.3/ and did a 'make', but it failed with the following output. anyone have any ideas whats wrong?
thanks in advance

PS - am i correct in assuming also that mod_jk is for tomcat3 only?
thanks
[ August 13, 2002: Message edited by: Takeshi Toyohara ]
 
Takeshi Toyohara
Greenhorn
Posts: 21
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
hate to answer my own question, but i rm'd the dir and replaced it form the tarball and it worked!
so -
make sure you DL the apr-tomcat tarball and put it inside the tomcat-connectors-src/ dir.
then run support/buildconf.sh
then run ./configure --with-apxs=[path to apxs]
then run make
and then everything compiled perfectly. so strange...
 
Michael Jaeger
Greenhorn
Posts: 5
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
mod_jk is working fine with Tomcat 4.x.x as is usually the prefered option
 
What are you doing? You are supposed to be reading this tiny ad!
the new thread boost feature brings a LOT of attention to your favorite threads
https://coderanch.com/t/674455/Thread-Boost-feature
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!