Win a copy of The Java Performance Companion this week in the Performance forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Problem while loading JSP

 
KRK Gowda
Ranch Hand
Posts: 132
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All,
i am using Tomcat 5.0 in my home. i am new to jsp and i am trying creating jsps in my home. jsps were working fine till last week. but now newly created jsps are not loaded in browser. old jsps are loaded easily.
please help me out.

Thanks and Regards,
 
Ben Souther
Sheriff
Posts: 13411
Firefox Browser Redhat VI Editor
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
You'll have to give us a little more information.

What are they doing?
Are you seeing errors in your browser's window?
Have you checked the Tomcat logs to see if exceptions are being thrown?
 
KRK Gowda
Ranch Hand
Posts: 132
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi
new jsps taking a lot of time but they are not loaded on browser. logs do not show any errors.
jsp that i have uses expression language. i am just reading an request attribute.
 
William Brogden
Author and all-around good cowpoke
Rancher
Posts: 13064
6
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
How EXACTLY are you addressing the JSP from the browser?

What EXACTLY are you seeing at the browser as a result?

Are these new JSP in the same directory as the ones that worked or have you changed the directory path?

Bill
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic