Win a copy of Head First Android this week in the Android forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Tim Cooke
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Rob Spoor
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Al Hobbs
  • salvin francis

I have some problems

 
Greenhorn
Posts: 11
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I installed Apache Tomcat 5.5.20 using the windows service installer.
Afer installing, when i tried to start the tomcat form "Configure Tomcat"
it can not started.but when i clicked the "tomcat5.exe" whice is contained in TOMCAT_HOME/BIN tomcat started successfully(start in the CMD just like the verson 4.x).
 
Sheriff
Posts: 13411
Firefox Browser VI Editor Redhat
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
"Flourish",
Welcome to JavaRanch!

We're pleased to have you here with us in the Tomcat forum, but there
are a few rules that need to be followed, and one is that proper names are
required. Please take a look at the
JavaRanch Naming Policy and
adjust your display name to match it.

In particular, your display name must be a first and a last name separated by a space character, and must not be obviously fictitious.

You can change it here


Thank you,
 
Hannibal Ou
Greenhorn
Posts: 11
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I'm sorry for this.
But my real name is Ou Rong,as you thinking that I'm Chinese.
I don't think the name "Ou Rong" have any significant,so I get a english name is "Flourish Ou".
Apologize for my mistakes as well as my bad english.
 
Marshal
Posts: 26912
82
Eclipse IDE Firefox Browser MySQL Database
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I'm sure that is all right. Where I live we have a lot of people of Chinese origin and some of them have English first names like "Rainbow" and "Schumann". And your display name now has a first and last name, so that is fine.
 
Hannibal Ou
Greenhorn
Posts: 11
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Well, my name have no problems now then We can discuss the error of my

tomcat.

I have checked my logs and the content is:


stderr_20070309.log:

java.lang.NoClassDefFoundError: start
Exception in thread "main"


jakarta_service_20070309.log:

[2007-03-09 11:22:04] [info] Service Tomcat5 name Apache Tomcat
[2007-03-09 11:22:05] [info] Service Tomcat5 installed
[2007-03-09 11:22:05] [info] Procrun finished.
[2007-03-09 11:22:05] [info] Updating service...
[2007-03-09 11:22:05] [info] Service Tomcat5 updated
[2007-03-09 11:22:05] [info] Update service finished.
[2007-03-09 11:22:05] [info] Procrun finished.
[2007-03-09 11:22:18] [info] Updating service...
[2007-03-09 11:22:18] [info] Service Tomcat5 updated
[2007-03-09 11:22:19] [info] Update service finished.
[2007-03-09 11:22:19] [info] Procrun finished.
[2007-03-09 11:22:19] [info] Updating service...
[2007-03-09 11:22:19] [info] Service Tomcat5 updated
[2007-03-09 11:22:19] [info] Update service finished.
[2007-03-09 11:22:19] [info] Procrun finished.
[2007-03-09 11:22:23] [info] Running Service...
[2007-03-09 11:22:23] [info] Starting service...
[2007-03-09 11:22:23] [173 javajni.c] [error] 找不到指定的模組。
[2007-03-09 11:22:23] [924 prunsrv.c] [error] Failed creating java D:\Java\jre1.6\bin\client\jvm.dll
[2007-03-09 11:22:23] [1179 prunsrv.c] [error] ServiceStart returned 1
[2007-03-09 11:22:23] [info] Run service finished.
[2007-03-09 11:22:23] [info] Procrun finished.
[2007-03-09 11:22:37] [info] Running Service...
[2007-03-09 11:22:37] [info] Starting service...
[2007-03-09 11:22:37] [173 javajni.c] [error] 找不到指定的模組。
[2007-03-09 11:22:37] [924 prunsrv.c] [error] Failed creating java D:\Java\jre1.6\bin\client\jvm.dll
[2007-03-09 11:22:37] [1179 prunsrv.c] [error] ServiceStart returned 1
[2007-03-09 11:22:37] [info] Run service finished.
[2007-03-09 11:22:37] [info] Procrun finished.
[2007-03-09 12:14:09] [info] Running Service...
[2007-03-09 12:14:09] [info] Starting service...
[2007-03-09 12:14:10] [173 javajni.c] [error] 找不到指定的模組。
[2007-03-09 12:14:10] [924 prunsrv.c] [error] Failed creating java D:\Java\jre1.6\bin\client\jvm.dll
[2007-03-09 12:14:10] [1179 prunsrv.c] [error] ServiceStart returned 1
[2007-03-09 12:14:13] [info] Run service finished.
[2007-03-09 12:14:13] [info] Procrun finished.
[2007-03-09 12:48:53] [info] Running Service...
[2007-03-09 12:48:53] [info] Starting service...
[2007-03-09 12:48:53] [173 javajni.c] [error] 找不到指定的模組。
[2007-03-09 12:48:53] [924 prunsrv.c] [error] Failed creating java D:\Java\jre1.6\bin\client\jvm.dll
[2007-03-09 12:48:53] [1179 prunsrv.c] [error] ServiceStart returned 1
[2007-03-09 12:48:53] [info] Run service finished.
[2007-03-09 12:48:53] [info] Procrun finished.
[2007-03-09 14:03:02] [info] Running Service...
[2007-03-09 14:03:02] [info] Starting service...
[2007-03-09 14:03:02] [173 javajni.c] [error] 找不到指定的模組。
[2007-03-09 14:03:02] [924 prunsrv.c] [error] Failed creating java D:\Java\jre1.6\bin\client\jvm.dll
[2007-03-09 14:03:02] [1179 prunsrv.c] [error] ServiceStart returned 1
[2007-03-09 14:03:02] [info] Run service finished.
[2007-03-09 14:03:02] [info] Procrun finished.
[2007-03-09 14:06:20] [173 javajni.c] [error] 找不到指定的模組。
[2007-03-09 14:06:20] [924 prunsrv.c] [error] Failed creating java D:\Java\jre1.6\bin\client\jvm.dll
[2007-03-09 14:06:20] [1179 prunsrv.c] [error] ServiceStart returned 1
[2007-03-09 14:07:59] [173 javajni.c] [error] 找不到指定的模組。
[2007-03-09 14:07:59] [924 prunsrv.c] [error] Failed creating java D:\Java\jre1.6\bin\client\jvm.dll
[2007-03-09 14:07:59] [1179 prunsrv.c] [error] ServiceStart returned 1
[2007-03-09 14:11:51] [173 javajni.c] [error] 找不到指定的模組。
[2007-03-09 14:11:51] [924 prunsrv.c] [error] Failed creating java D:\Java\jre1.6\bin\client\jvm.dll
[2007-03-09 14:11:51] [1179 prunsrv.c] [error] ServiceStart returned 1
[2007-03-09 14:12:48] [173 javajni.c] [error] 找不到指定的模組。
[2007-03-09 14:12:48] [924 prunsrv.c] [error] Failed creating java D:\Java\jre1.6\bin\client\jvm.dll
[2007-03-09 14:12:48] [1179 prunsrv.c] [error] ServiceStart returned 1
[2007-03-09 14:12:53] [173 javajni.c] [error] 找不到指定的模組。
[2007-03-09 14:12:53] [924 prunsrv.c] [error] Failed creating java D:\Java\jre1.6\bin\client\jvm.dll
[2007-03-09 14:12:53] [1179 prunsrv.c] [error] ServiceStart returned 1
[2007-03-09 14:21:59] [173 javajni.c] [error] 找不到指定的模組。
[2007-03-09 14:21:59] [924 prunsrv.c] [error] Failed creating java D:\Java\jre1.6\bin\client\jvm.dll
[2007-03-09 14:21:59] [1179 prunsrv.c] [error] ServiceStart returned 1
[2007-03-09 14:31:57] [173 javajni.c] [error] 找不到指定的模組。
[2007-03-09 14:31:57] [924 prunsrv.c] [error] Failed creating java D:\Java\jre1.6\bin\client\jvm.dll
[2007-03-09 14:31:57] [1179 prunsrv.c] [error] ServiceStart returned 1
 
Hannibal Ou
Greenhorn
Posts: 11
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Some one had said the problems maybe related to JDK version.

They said the tomcat 5.x should run in JDK 1.5

But I remembered I have started tomcat successfully with JDK1.6 in other

computer. I also checked the PATH,CLASSPTH, TOMCAT_HOME too.

JDK working well,but tomcat not.

THANKS FOR ANY HELP.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic