• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Configuration problem with Tomcat 6.0 with Virtual Hosts

 
Naresh Talluri
Ranch Hand
Posts: 115
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi folks
Here i have a problem while starting the Tomcat in eclipse,
I configured in Tomcat6.0 in eclipse which is in linux server,
In eclipse like server
--Runtimeserver
name : apache-tomcat-6.0.10
path : \\ip\apache-tomcat-6.0.10
but iam getting error while starting the server like
" Removing obsolete files from server...
Could not clean server of obsolete files: null
java.lang.NullPointerException "

Can you please let me know what's the problem

Thanks
Naresh
 
Arvind Subramanian
Ranch Hand
Posts: 84
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
i too have same problem. My platform is Fedora 6.
 
Arvind Subramanian
Ranch Hand
Posts: 84
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Still i have this problem, can any one help me in solving it.
 
Arvind Subramanian
Ranch Hand
Posts: 84
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I found the altenative way and made it to work but i dont know is correct or not.
When i installed another tomcat and configured that to eclipse it started to work defaultly. But when i point to the old tomcat it doesnt. The reason may be i have already configured my many other webapps to that tomcat manually (by xml), so i think eclipse cant able to configure it. If my view is wrong please tell..
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic