• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Liutauras Vilda
  • Bear Bibeault
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Tim Holloway
  • Piet Souris
  • salvin francis
  • Stephan van Hulst
Bartenders:
  • Frits Walraven
  • Carey Brown
  • Jj Roberts

getting error when involking jsp file.

 
Ranch Hand
Posts: 164
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
good morning.

I am new to JBoss AS. I think I have instal jboss-4.0.4.GA successfully by "JEMS Installer 1.2.0BETA3 Installer" from http://labs.jboss.com/portal/jemsinstaller/downloads/

I am using MyEclipse 4 for development and Apache tomcat 5.5.7. but now i want to deploy my application with JBoss. I have build a testing project and deploy with Apache Tomcat , it works okeyy. but now i am deploying it with JBoss and when i involk my projects jsp file "http://localhost:8080/mypager/pager-demo.jsp" i am getting following error. the same error getting for
"http://localhost:8080/web-console/" .



can you describe this error..please give me the description. help me to out...

thanks in advance...

good day.
milan
 
ranger
Posts: 17346
11
Mac IntelliJ IDE Spring
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
"milan"

Please click on the My Profile link above and change your display name to meet the JavaRanch Naming Policy of using your real first and real last name.

Thanks

Mark
 
Mark Spritzler
ranger
Posts: 17346
11
Mac IntelliJ IDE Spring
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Have you moved all the needed jar files to JBoss?

Mark
 
Milan Jagatiya
Ranch Hand
Posts: 164
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
hi,
thanks for reply...

i am using ms sql server . so i placed jars for ms sql server in
C:\jboss-4.0.4.GA\server\default\lib

is any other jar i need to place ???

milan.
 
Mark Spritzler
ranger
Posts: 17346
11
Mac IntelliJ IDE Spring
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
org.eclipse.jdt.internal.compiler.env.NameEnvironmentAnswer

This looks like an eclipse class that is causing the problem. I do not know much about eclipse, to let alone know why a deployment needs an eclipse class?

Mark
 
Milan Jagatiya
Ranch Hand
Posts: 164
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
hi,

is it because of I am deploying my project through myEclipse???

okeyyy...i think i should deploy manually...lets see....hope it works...

thanks for your kind reply..

milan.
 
Milan Jagatiya
Ranch Hand
Posts: 164
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
or is it becauase of any CLASSPATH variable missing there???

milan.
 
Milan Jagatiya
Ranch Hand
Posts: 164
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I got below line from log file when starting JBoss service.



can you please describe what it says??? milan.
 
Let's get him boys! We'll make him read this tiny ad!
Thread Boost feature
https://coderanch.com/t/674455/Thread-Boost-feature
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic