• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Tim Moores
Bartenders:
  • Mikalai Zaikin

embedded JBoss and Tomcat 6.0

 
Ranch Hand
Posts: 131
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
My set-up:
Tomcat 6.0, embedded-jboss-beta2, jdk1.0.5_06, win XP SP2

I'm trying to deploy jboss-seam-registration; I guess I'm terribly confused with components.xml & components.properties mumbo-jumbo described here

JBoss Forums



Appreciate any ideas on solving is this problem.

Ravi
 
Ravi Sathish
Ranch Hand
Posts: 131
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
The problem used to be because I had compiled JBoss-Seam with JDK 1.6; I recomplied with JDK 1.5.0_12 and I was able to overcome the problem
 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic