Win a copy of Functional Reactive Programming this week in the Other Languages forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

mdb doesn't catch messages in point2point

 
Esteban Sanchez
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hello,

I'm trying to send messages to a mdb from a JSF backing-bean in JBoss 4.2.3. I'm including below all the code I've added to my app to get this running. The problem is, the method onMessage in the mdb MDBInitImport never gets called.

Here is the code I have so far:

In the backing-bean



The mdb



The jbossmp-destinations-service.xml



Thank you very much for your help
 
Peter Johnson
author
Bartender
Posts: 5852
7
Android Eclipse IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I tried your code and it works for me. I used JBossAS 4.2.2 with JDK 1.5.0_16.

Are you getting any stack traces in the console log?
 
Esteban Sanchez
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

thanks for your answer. Nothing in the console.

I'm using JBoss 4.2.3 with default configuration and Richfaces 3.2.1.

Could it be the cause, a wrong server configuration?. I didn't change anything from config files so JBoss has all the testing queues etc. Should I change to "minimal" JBoss configuration?.

Cheers
 
Martijn Verburg
author
Bartender
Posts: 3275
5
Eclipse IDE Java Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Have you tried looking on the JMS console to see if the Queue is correctly registered and that messages are on it?
 
Esteban Sanchez
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
No messages in the queue according to the console. But the queue is there. Am I missing a config param or something in some config file?

Thanks
 
Martijn Verburg
author
Bartender
Posts: 3275
5
Eclipse IDE Java Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Try posting a message to that queue and see if it stays there (it should). If the message then disappears then chances are your MDB (or another client to the Queue) is taking that message.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic