This week's book giveaway is in the iOS forum.
We're giving away four copies of Classic Computer Science Problems in Swift and have David Kopec on-line!
See this thread for details.
Win a copy of Classic Computer Science Problems in Swift this week in the iOS forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Not able to start sun app server CLI156 error.  RSS feed

 
Greenhorn
Posts: 13
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
When i'm trying to start my sun app server through
programs->sunmicrosystems->appserver->start default server
it is throwing



Is the server started and i'm not able to start the admin console?
Then what could be done to rectify it?
 
scart scott
Greenhorn
Posts: 13
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Dear dudes,
I've tomcat5.5 running in http port 8080 so i changed my port no to 8090 by editing the domain.xml.
Even then i'm not able to run my server.
The following is cropping up in my server.log file:


have anyone undergone this problem and fixed it, if so, could anyone tell me how to fix this issue?

Regards

[ UD: added linebreaks ]
[ April 13, 2008: Message edited by: Ulf Dittmer ]
 
scart scott
Greenhorn
Posts: 13
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Dear dudes,
Sorry i included the server.log file but i forgot to mention the error .
When i'm trying to run the sun app server i'm getting


in my server .log file


Has anyone encountered this problem previously, if yes, how you fixed it and please reply.
Regards.

[ UD: added linebreaks ]
[ April 13, 2008: Message edited by: Ulf Dittmer ]
 
Ranch Hand
Posts: 74
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
could anyone please reply.
 
mara thamizhan
Ranch Hand
Posts: 74
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
could anyone please reply.

Regards.
 
mara thamizhan
Ranch Hand
Posts: 74
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
why none is replying?
 
Ranch Hand
Posts: 149
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Simply reinstall it.
 
Bartender
Posts: 3648
16
Firefox Browser Java Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
another possibility is if you have tomcat installed and running, then running sun app server ... sun app server will not start because both uses port 8080 by default. I suspect the other way round is also true.
 
Ranch Hand
Posts: 959
Eclipse IDE Java Linux
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator


Keystore was tampered with, or password was incorrect


Check in the $GLASSFISH_HOME/domains/domain1/config whether you've changed the keystore password. By default, it's "changeit".

Also make sure the port isn't being used.

Hope this helps.
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!