satish ku

Greenhorn
+ Follow
since Mar 12, 2009
Cows and Likes
Cows
Total received
0
In last 30 days
0
Total given
0
Likes
Total received
0
Received in last 30 days
0
Total given
0
Given in last 30 days
0
Forums and Threads
Scavenger Hunt
expand Ranch Hand Scavenger Hunt
expand Greenhorn Scavenger Hunt

Recent posts by satish ku

Hello everyone,

Can anyone provide further help.

Thanks.
12 years ago
Hi William,

You were right when i start my tomcat server, i am able to see a new process "java.exe" in the processes tab of my task manager.
So i went to my firewall settings and i could see there are 6 entries for java.

1)Java(TM) 2 Platform Standard Edition binary --- pointing to the location --- C:\program files\java\jdk1.5.0_16\bin\java.exe
2)Java(TM) 2 Platform Standard Edition binary --- C:\program files\adobe\flex builder 3\jre\bin\javaw.exe
3)Java(TM) 2 Platform Standard Edition binary --- pointing to jrockit in the bea folder.
4)Java(TM) 2 Platform Standard Edition binary --- pointing to jrockit in the bea folder.
5)Java(TM) 2 Platform SE binary --- C:\program files\java\jre1.6.0_05\bin\javaw.exe
6)Java(TM) 2 Platform SE binary --- C:\program files\java\jre6\bin\javaw.exe

So as i have uninstalled Bea Weblogic i have deleted the 3rd and 4th entry.
and also i have deleted the tomcat6 and tomcat6w entries also as i have created them, restarted the system and started my tomcat i am getting the message "INFO: Server startup in 1675 ms" but when i give "http://localhost/" in my browser i get the message "Internet Explorer cannot display the webpage".

12 years ago
Hi Bauke Scholtz ,

The tomcat that i am using is a pre configured one where i just downloaded the zip and extracted it to the desired location without any changes.I am using Vista.
I have Eclipse too installed on my system. But currently i am running the tomcat as standalone.
12 years ago
Hi,

I have manually added tomcat6.exe and tomcat6w.exe to the firewall to allow communication, but still its the same error.

12 years ago
Hi Bauke Scholtz,

Thanks for the lead.
below pasted is the log from the file "logs\catalina.xxxx.xx.xx.log"



this log consists of startup log and also the log after i shutdown the server the only error i could found is "SEVERE: Socket accept failed" and i could not make anything of it.
and the page that is displayed in browser is "Internet Explorer cannot display the webpage".

12 years ago
Thank you for the reply.
i tried http://localhost:8080/ and also http://localhost:80/ as my server uses port 80, but its the same. I cannot view the page.
12 years ago
Hello everyone,

i am beginner in Java.
Currently i am using pre configured tomcat server 6.0.16 it used to work fine before and recently i also installed Bea weblogic 10.3 changed the paths and since then i think the tomcat is not working fine.
So i have removed all the extra paths that i have added for weblogic and also uninstalled it but still i am facing the problem.

When i run the startup.bat i get the message "INFO: Server startup in 1618 ms" but when i try to open "http://localhost/" in a browser i won't get the index page.


12 years ago