Win a copy of OCP Java SE 8 Programmer II Exam Study Guide this week in the OCP forum!

Arlene Cau

Greenhorn
+ Follow
since Oct 05, 2012
Cows and Likes
Cows
Total received
0
In last 30 days
0
Total given
0
Likes
Total received
0
Received in last 30 days
0
Total given
1
Given in last 30 days
0
Forums and Threads
Scavenger Hunt
expand Ranch Hand Scavenger Hunt
expand Greenhorn Scavenger Hunt

Recent posts by Arlene Cau

Hello
I am using Eclipse with JBoss 5.1 with jdk 1.6.
I am getting the above error in one of my jsps.
Here is the code it fails on...
eventResult.setEventScoreElementList(null); /// public void setEventScoreElementList(List<EventScoreElement> list) { eventScoreElementList = list; }

ERROR [action].error:419 - Servlet.service() for servlet action threw exception
java.lang.NoSuchMethodError: com.brainbench.alttest.event.EventResult.setEventScoreElementList(Ljava/util/List;)V

Could it be that its a setEventScoreElementList is looking for a java.util.List param but getting the null instead?
I had this working on JBoss 4.0.5 but now it won't work.
Any help please!!!
I have even tried to switch to jdk 1.5 but still won't work...
5 years ago
Hmm it didn't throw any error but the image didn't show up either. I have to check the code now to see how the image is called. Sorry I didn't write the code so everything is new to me.
I will get back to you with my findings.
5 years ago
Thanks.. I am still stuck on this!
5 years ago
Yay.. I think posting on coderanch is good for me. I answer my own questions. So I had to include the server-config.wsdd in my .war/WEB-INF also and that resolved the issue.
Let's move on.
Okay in my server.xml for Jboss 4 I had the context path to a folder that contained some images. Where would I include this path in Jboss 5? Including in same place gives me errors.
5 years ago
Yes I am working towards it.
Now I am stuck at a different place. My app works fine until at one point it gives me the following exception.
The following system error has occured: The AXIS engine could not find a target service to invoke! targetService is UserManagement

I have researched online but nothing is helping me. I even checked my server-config.wsdd file and see the service in there.
Basically there are two projects running this app. The targetService is in a .war file and I have confirmed this.
Can you please help me here? I would really appreciate this.
5 years ago
ahhh..simple and perhaps stupid idea of having run time configs within the eclipse server launch configs.!!
Thankfully it is resolved. Thanks for your help Siitesh!
5 years ago
Thanks... I was able to find out what the problem was. It had to do with the way values were saved in our DB.
I am running into another issue now though.. Keep getting the following error. I researched online and included JAVA_OPTS="-Dorg.apache.jasper.compiler.Parser.STRICT_QUOTE_ESCAPING=false" in my C:/jboss/bin/run.conf file... but still not working... Any suggestions ?
org.apache.jasper.JasperException: /t.jsp(27,22) Attribute value "/t/" + host.getTemplateDirectory() + "/" + template is quoted with " which must be escaped when used within the value
5 years ago
Does JBoss 5.1.0 have a problem with EJB 2.0? In my build.xml under the ejbdoclet, I see a warning that the classpathref="classpath.BUILD" is not found. I don't see an error though, the application works okay up to a point. However at one point in the application you should be able to 'autologin' to a different site which is not working anymore and to me it seems like the ejb's are not working so the user info is not coming through. Any input on this?
5 years ago
First of all THANK YOU for replying!!!
I was able to add the <Host> to the new server.xml. And yes I am modifying the server\default\deploy\jbossweb.sar\server.xml.
However in my previous (4.0.5) server.xml, I had <Context path="/images" docBase="..../> which if I add to the new server.xml it throws errors. Does this go to a different location now?
5 years ago
Aw c'mon...anyone?
Okay to get a sense of direction I tried to run my project. I figured I will see errors in the log and I can use that as my starting point. Well it looks like the log files are not getting updated. So let's put that as a priority. Can anyone tell me how to link my project's log files here?
5 years ago
Hello
I am trying to upgrade an application from 4.0.5.GA to 5.1.0.GA and don't know where to start.
So this is what I have done so far. I have downloaded JBOSS 5.1.0.GA and started it on my eclipse Indigo Service Release 2. It starts up fine so far.
Now I am trying to copy changes from previous server to new one. In my older server.xml there are a bunch of <Host> that I need to move to the new server. However when I copied them over to the new server.xml JBOSS gave me errors. Reason it turned out to be <Logger> and the <context>. I removed these two and life was good.
Now question is where does these two go?

I am a novice developer and have never obviously done a migration so please excuse me if my questions sound too stupid.
5 years ago