Adam, Chiou

Greenhorn
+ Follow
since Feb 05, 2001
Cows and Likes
Cows
Total received
0
In last 30 days
0
Total given
0
Likes
Total received
0
Received in last 30 days
0
Total given
0
Given in last 30 days
0
Forums and Threads
Scavenger Hunt
(keep public parts private until JForum day)
expand Ranch Hand Scavenger Hunt
expand Greenhorn Scavenger Hunt
Moderation Tools

Recent posts by Adam, Chiou

Does the book include any mock exam on cd?
I am more of a visual person. Clicking thru javadoc is kind of tedious for me.
Adam
I would like to hook tomcat with apache using the mod_webapp connector. I could not find any documentation on that. Could someone point me to the right direction? Thanks in advance.
Adam
16 years ago
I installed Jdk and tomcat under /usr/java/jdk1.3.1_02 and /usr/tomcat/jakarta-tomcat-4.0 directories and set up JAVA_HOME and CATALINA_HOME env vars in the profile file under /etc. I am running Mandrake8.1 distr. After I ran the startup.sh command, here is what I got on the screen:
Using CLASSPATH: /usr/tomcat/jakarta-tomcat-4.0/bin/bootstrap.jar:/usr/java/jdk1.3.1_02/lib/tools.jar
Using CATALINA_BASE: /usr/tomcat/jakarta-tomcat-4.0
Using CATALINA_HOME: /usr/tomcat/jakarta-tomcat-4.0
Using CATALINA_TMPDIR: /usr/tomcat/jakarta-tomcat-4.0/temp
Using JAVA_HOME: /usr/java/jdk1.3.1_02
and I can not bring up the "localhost:8080". I do have apache installed on this machine. I also looked at tomcat's log file (catalina.out). Here is what's in it:
Bootstrap: Class loader creation threw exception
java.util.zip.ZipException: error in opening zip file
at java.util.zip.ZipFile.open(Native Method)
at java.util.zip.ZipFile.<init>(ZipFile.java:110)
at java.util.jar.JarFile.<init>(JarFile.java:115)
at java.util.jar.JarFile.<init>(JarFile.java:82)
at org.apache.catalina.startup.ClassLoaderFactory.validateJarFile(Unknown Source)
at org.apache.catalina.startup.ClassLoaderFactory.createClassLoader(Unknown Source)
at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.main(Unknown Source)

I'd really appreciate any help on this. Thanks in advance.
16 years ago
I'm using WL 5.1 and having a hard time to setting URL Access control after I installed RDBMSRealm. I was able to get the id/password dialog to pop up. But somehow it does not recognize id and password stored in the RDBMS. Any suggestions?
TIA,
Adam Chiou
17 years ago